ISOZZON_LOGO_TITELWIT_RGB_LOS_PNG

Forum

Wilt u terug naar het forum?
Klik op de onderstaande knop

Home

Wilt u naar home?

Klik op de onderstaande knop

Leden

Voor de specialisten van het oncologie netwerk van de regio ZuidOost Nederland

Forum

Wilt u terug naar het forum?
Klik op de onderstaande knop

Home

Wilt u naar home?

Klik op de onderstaande knop

Leden

Voor de specialisten van het oncologie netwerk van de regio ZuidOost Nederland

Het is crisis, Corona-crisis

Vanaf begin maart hebben we allemaal het Corona-nieuws gevolgd en onze eerste maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de kans dat het Coronavirus ons of onze familie, collegae en medewerkers besmet zo klein mogelijk te maken. Die maatregelen zal eenieder bijna dagelijks geëvalueerd en bijgesteld hebben op basis van de landelijke maatregelen en adviezen.

Momenteel betekent het onder andere dat bij velen van ons helaas de deur op slot is en nog wel even gesloten moet blijven

Tot op heden is de Nederlandse aanpak voorzichtig succesvolgebleken.

We zijn er trots op dat we als ISOZzon dankzij deze inzet onze maatschappelijke verantwoording kunnen blijven nemen al dan niet door juist niet te werken , van huis uit te werken of met veel aanpassingen toch fysiek hulp te verlenen

Het is crisis. En in die crisis gaan jullie voorop.

Er zijn jullie, behalve in het werk, ook in je privéleven maatregelen opgelegd die verder gaan dan voor de meeste Nederlanders en die hebben er al heel veel last van.

Zoals jullie begrijpen is er geen mens die kan zeggen hoelang deze crisis duurt, hoe we er uiteindelijk uitkomen en of het ons lukt om onze cliënten en onszelf te beschermen. En bovenal wat het met jullie, onze leden doet. Of je het geestelijk en lichamelijk kunt bolwerken, of je zelf ziek wordt, of dat het besmettingsrisico ervoor gaat zorgen dat je een tijd niet op je werk mag komen. Ook diegenen die door deze maatregelen niet kunnen of mogen werken, ook jullie zien we als onze helden want jullie passievolle inzet moeten onze cliënten nu helaas missen. Thuiszitten terwijl je handen jeuken om weer aan het werk te gaan als hulpverlener aan kwetsbaren, is niet makkelijk.

Om iedereen de kans te geven te spuien of om tips en tricks te delen met elkaar biedt dit platform een mogelijkheid. Graag nodig ik jullie uit hier gebruik van te maken!

Stay safe!

Jullie voorzitter,

Lilian

Geef een reactie