ISOZZON_LOGO_TITELWIT_RGB_LOS_PNG

Professionals

Voor u als hulpverlener

Home

Wilt u naar home?

Klik op de onderstaande knop

Leden

Voor de specialisten van het oncologie netwerk van de regio ZuidOost Nederland

Leden

Voor de specialisten van het oncologie netwerk van de regio ZuidOost Nederland

Home

Wilt u naar home?

Klik op de onderstaande knop

Forum

Wilt u naar het forum?
Klik op de onderstaande knop

Over ons

Wij zijn het oncologisch netwerk voor de regio ZuidOost Nederland.

Ondervindt u klachten tijdens of na behandeling van kanker? Er zijn vele specialismen die u kunnen helpen om deze klachten te verminderen.

Op deze site vindt u de informatie voor oncologische zorg die u nodig heeft.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag op weg naar de juiste zorg voor u

Werkwijze

De reis van de patiënt is de basis van waaruit wij werken. Doordat de patiënt centraal staat kunnen we de meest gerichte zorg bieden.

Hierbij wordt het positieve gezondheidsmodel als leidraad gebruikt. Dit model kijkt vanuit de 6 dimensies naar de gezondheid van de patiënt. Hierdoor krijgt men een breder beeld van iemands fysieke, emotionele en sociale uitdagingen.

Missie & visie

Missie: ISOZzon is een interdisciplinair en transmuraal netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg op maat voor oncologische zorgvragers en hun naasten.

Visie: ISOZzon staat voor bereikbare, interdisciplinaire, oncologische zorg op maat waarbij de zorgvrager en zijn/haar naaste(n) de regie behouden.

Waar vind ik een specialist?

Op deze site vindt u alle aangesloten disciplines onderverdeeld per cluster. Binnen elke cluster werken de leden nauw samen met elkaar, waardoor we de zorg optimaal kunnen afstemmen op de vraag van de patiënt.
De clusters kunt u hier vinden.

Bestuur

  • Voorzitter: Wilma van Osch
  • Penningmeester: Loes Pronk
  • Secretaris: Gert Hendriks
  • Bestuursleden: Ingrid Geurts, Eline Kranen, Sigrid van Soest

Postadres: Steeg 17, 5975 CD Sevenum

Inschrijfformulier lidmaatschap ISOZzon

Professionele zorgverleners kunnen lid van ISOZzon worden, indien werkzaam in de eerste, tweede of derde lijn, binnen het werkgebied van ISOZzon (Noord Limburg en Zuidoost Brabant) en werkzaam met oncologie patiënten. Het lidmaatschap is op persoonlijke titel. Voldoet u aan bovenstaande criteria en aan de ISOZzon kwaliteitscriteria, dan kunt u zich aanmelden als lid van ISOZzon. Zodra uw aanmelding binnen is zal de clustervoorzitter contact met u opnemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.    VenloVenrayHelden-PanningenHorstHelmond    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy-beleid van ISOZzon zodat ze mijn aanvraag kunnen verwerken.