Hulpverleners

Home

Wilt u terug naar home?
Klik op de onderstaande knop

Hulpverleners

Home

Wilt u terug naar home?
Klik op de onderstaande knop

Over ons

ISOZzon is een interdisciplinair en transmuraal netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg op maat voor oncologische zorgvragers en hun naasten.

Het netwerk is actief in de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant. Het idee om een interdisciplinair netwerk op te zetten is ontstaan in 2014 met als visie een bereikbare, interdisciplinaire, oncologische zorg op maat waarbij de zorgvrager en zijn/haar naaste(n) de regie behouden.

30575

Werkwijze

De reis van de patiënt is de basis van waaruit wij werken. Doordat de patiënt centraal staat kunnen we de meest gerichte zorg bieden.

Hierbij wordt het positieve gezondheidsmodel als leidraad gebruikt. Dit model kijkt vanuit de 6 dimensies naar de gezondheid van de patiënt. Hierdoor krijgt men een breder beeld van iemands fysieke, emotionele en sociale uitdagingen.

Waar vind ik een specialist?

Op deze site vindt u alle aangesloten disciplines onderverdeeld per cluster. Binnen elke cluster werken de leden nauw samen met elkaar, waardoor we de zorg optimaal kunnen afstemmen op de vraag van de patiënt.
De clusters kunt u hier vinden.